forsta uppdateringen fran Orlando, US

Hejsan, sorry att jag inte har uppdaterat o sa innan, men har inte funnits tid for det.. Hinner inte skriva mycket nu heller, ska umgas med mina finskar :P, haha. Men ville bara tala om for alla att jag lever, har det bra har, dock lite fast om man sejer sa eftersom min vardmamma far kora oss vart vi an vill, dock sa ar hon snall och har sagt att hon kor oss nar vi vill sa det ar bra. Har dock ingen pool, men livet leker anda, haha :P Saknar dock vissa, KOM OCH BESOK MIG, hehe...

Senaste dagarna har vi vart i skolan (BOORING), och sen chillat vid poolen i skolan, even shoppat, varit ute o etit, vart pa bio, YOU NAME IT. har det gott najs faktsitk! Varmt och sol hela tiden!

Tankte ladda upp massa bilder nan dag i veckan, HALL UTKIK! Dock inte idag, somsagt sa maste jag snart dra o vara social med mina finskar (Iida och Minna), och sedan vantar sangen!

Hoppas ni kikar in om nagra dagar och blir riktigt avensjuk nar ni ser mina bilder fran soliga Orlando!

Manga pussar fran Elin, friends , I MISS YOU A LOT! , loveyou!

today;

Idag vankas:

- inhandla det sista inför resan
- fika med pyttan
- avsluta packningen  
- ögonbrynsnoppring
- kolla så allt är med
- en joggintur
- kolla en gång till så att allt är med ;D

Then; GOODNIGHT ;D



Måndag den 13/7 kl 15:11

Hejsan! Ursäkta rubriken men kom verkligen inte på något att skriva där, men whatever!

 I vilket fall som helst så är det inte långt kvar tills jag åker nu, mindre än två dygn faktiskt! Shit vad man är nervös nu, men det kommer nog bli superbra! Hade dock varit ännu bättre om typ alla vänner också hade åkt med, hahaha, men förhoppningsvis kommer jag att träffa många nya! Eller ah, är ganska säker på att jag kommer det, alla svenskar jag fått kontakt med verkar åtminstonde hur goa som helst!

Nu sitter jag här med morgonrock och ska snart hoppa in i duschen. Idag har jag inte hunnit med så mycket än, hade ju lite vänner på besök igårkväll eftersom jag hade huset för mig själv, och det vart självklart jättetrevligt! Tog tyvärr inga bilder under kvällen... I vilket fall som helst så stannade tre stycken över natten, inte helt otippat Anna och Alexandra, men även Carolina stannade kvar vilket vi tyckte var väldigt skoj eftersom vi inte brukar umgås med henne i vanliga fall! Förstår dock inte varför vi inte har gjort det innan, för det är en hur go tjej som helst! I vilket fall som helst kom vi inte i säng speciellt tidigt igår, så vi sov rätt länge. Sen gick Alexadnra upp och stekte pannkakor till frukost, och det tog ju också sin tid, så frukosten åt vi vid 1-tiden. Så nu drog tjejerna för en stund sen och jag ska hoppa in i duschen, sedan väntar träning och efter det kvällsmat med Anna och Alexandra. Sen kommer jag inte träffa dom på FYRA VECKOR! Tror inte att vi vart ifrån varandra så länge, sedan vi blev vänner! Kommer sakna dom galet mycket!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Så hörs vi väl imorgon, det blir sista inlägget innan resan! Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera ifrån USA, ni får hålla utkik ;D

Pussar och kramar, och tack till alla goa människor för en trevlig kväll igår:) //Elin

större header?

Tjotja! Har redan varit och träffat Sara och Christopher, det blev en kortis, för båda skulle iväg åt olika håll :p Tog bara en liten promenad, men det var trevligt! Gött att Sara är hemma igen, det är en härlig flicka det, haha. Synd bara att jag åker iväg om fyra dar, vi hinner ju inte träffas så mycket innan, men förhoppningsvis kommer vi ses även imon, då lite vänner kommer hit, vissa av de träffar jag inte mer på hela sommaren :(

har hunnit med att fixa lite med bakgrund & header nu också, det får duga sålänge, är inte riktigt lika mongo som den jag gjorde tidigare iallafall, :p Men vad jag inte förstår är varför den är så liten?! Hade velat ha den mycket större, om någon vet varför den är så liten kan väl den personen vara lite vänlig och tala om varför?!

Nu ska jag påbörja packningen, eftersom jag ändå inte vet vad jag ska göra ikväll. Orkar inte ta tag i nåt heller, regnet ösr ner :/ Bjuder er iallafall på en bild på SötaSara :D Den togs den 15 juni, på Annas födelsedag !:)

Pussar! //Elin

sötis!

ny header

den är mongo, men får duga sålänge.. fixar en ny, typ till hösten :p
förövrigt har bloggen & datorn överhuvudtaget blivit en drog för mig ;o , haha håller på o sminkar mig o sånt just nu, men mellan varje grej springer jag till datorn, o typ kollar msn och nudå även loggar in på bloggen xD Haha bra för mig att komma iväg till Usa, där jag inte kommer kunna springa fram och tillbaka till datorn (h) Men snart ska jag dra ut iallafall, bara jag får tag på sarisen!!!! Haha, pussar

//Elin

jag har ätit sushi (h)

Tjenaretjenare, här sitter jag på lördagsförmiddagen och har precis varit ute på en joggingtur, superskönt! Iövrigt har jag inte gjort mycket alls idag, kom hem från Alex vid elvatiden och sen har jag bara slappat, typ. Senare ska jag förmodligen träffa Sara och hennes nya pojkvän , mycket trevligt! Sara har man inte sett på jättelänge, hon har varit i kroatien i tre veckor nämligen. Så, vi får väl säga välkommen hem till henne helt enkelt ;D

Gårdagen spenderades somsagt med Alexandra, tjejen på bilden under, hehe. Bilden är gammal, men ack så söt!
puss!
Vi var ju somsagt i Gbg, mitt mål var att hitta en enfärgad aprikosfärgad bikini, men jag misslyckades.. Not good, det enda jag kom hem med var ett h&m-puder x) Ingen lyckad shoppingdag, hahaha! :p Men det var mysigt ändå, vi fick äntligen testat på Sushi, vi har pratat om det sen sjuan men det har aldrig blivit av. Men igår blev det äntligen av, på en halvskabbig sushirestaurang precis utanför nordstan, vid kompassen. Det var ingen succé ska jag tala om! Fyfan, inte min grej! Gjorde ju inte saken bättre på att jag är sääämst på att äta med kinapinnar :p haha, men det ska jag fan lära mig ;D Men inte genom att äta sushi iallafall, för det gör jag aldrig om, isåfall räkorna , och möjligtvis kräfta! Men ajoli (STAVNING??) och rå lax, DET VIDRIGASTE EVER! :p Usch! Hur kan folk äta sånt är frågan??!!!!

Sen kollade vi iallafall igenom harrypotter ettan, tvåan och trean (måste ju värma upp inför sexan nu ju ;D), och åt toast, betydligt godare än sushi haha! ;D Myspys var det, kommer sakna Alexandra grymt mycket, både i Usa och när hon flyttar till Båstad :( Likaså Anna... Kommer bli så tomt utan dom :/

Men nu ska jag inte skriva mer, ska dricka lite kaffe med mor&far, sedan ringa Sarisen :D:D

Pusspuss //Elinpelin

ENDAST FYRA DAGAR KVAR NU! LÄNGTAR SÅ JAG BLIR GALEN!

höstkänslor

Godmorgon bloggen, idag kan jag faktiskt skryta med att jag inte alls har varit morgonseg! Har nämligen redan varit nere i stan en sväng med mamsen, vi var på Telia för att fråga lite om priser och användning av min mobil i USA, och så var vi även inne på Bokia där jag köpte mig en pocketbok att ha på flygplanet. "Kära syster" heter boken, den verkar helt okej. Får väl se om jag orkar vänta med att läsa tills flygplanet, ska det vara sånt här väder resten av veckan tänker jag nog kura ihop mig under en filt med en kopp te och läsa lite! Usch, jag har verkligen höstkänslor idag! Inte alls roligt, jag vill ju ha SOMMARKÄNSLOR ju. Men det är inte så lätt när det är typ 10 grader och regnet öser ner..

Men för att vara en sån tråkig regnig dag är jag ändå nöjd med dagens planer. Ska spendera dagen med Alexandra, först ska vi åka till Göteborg där jag ska leta efter en ny bikini (vilket dock känns lite konstigt eftersom jag förtillfället tror att sommaren är över :p), och sen ska vi åka hem till henne och ha HARRYPOTTERMARATON :D:D:D Kommer bli skitmysigt! Allvarlgit talat, har blivit helt galen i Harrypotter nu, inte minst efter att jag såg trailern på den nya filmen, den verkar så galet bra så det är inte klokt! Så som sagt, denna regniga dag kunde knappast haft bättre planer.

Nu ska jag ta en kopp te med mamma, sen väntar Gbg! Puss på er!

aah

Usch, såhär ser jag ut idag.. Höstigt!! Men i detta vädret hade det sett ganska dumt ut med typ korta short och linne (a)!


En mysig kväll i randig tröja!

mums!

Hej bloggen! Idag har jag haft den tråkigaste dagen på hela sommarlovet, men samtidigt hade jag ändå inte orkat göra något. Ni vet säkert hur det kan vara, skitjobbigt! Men nu är det iallafall lite bättre, kom precis ut ur duschen efter ett svettigt spinningpass! Jag låter nog som världens konstigaste och tråkigaste människa men enligt mig finns det nästan inget bättre än att träna! Så himla skönt, fattar inte att jag inte gör det oftare! Men det är just att ta sig till gymmet som är motigt, men när man väl är där är det så himla underbart!!!

Ikväll händer egentligen inte mycket, det blir en myskväll för mig själv och med min familj. Jag ska även  försöka ändra header på bloggen. Ändå lite kul med lite personligare design eftersom jag bloggar nästan varenda dag.. Men innan dess, kvällsmat med mamma, pappa och Johanna. Sketlängesen vi åt det ihop, ska faktiskt bli mysigt! Har insett att jag nog kommer sakna familjen under mina veckor i USA ändå! Men förhoppningsvis blir det så roligt så jag knappt tänker på någon av er här hemma haha!

Vad jag har på mig ikväll? Min underbara randiga tröja såklart, haha! Tredje bilden på den på bloggen, men den är verkligen så jävla underbar! Skönaste tröjan någonsin, och den köpte jag liksom för 80 :- Ibland gör man verkligen fynd, denna tröja är nog mitt bästa! Ha en bra kväll allihopa, pussar //Elin

vart en tur i dalsland..

Hejsan, igår eftermiddag begav jag mig till mormor och morfars sommarstuga i Dalsland tillsammans med mamma och min syster, vi hade det bara allmänt chill, riktigt härligt faktiskt. Det blev verkligen en snabbvisit den här gången, vilket ni nog förstår eftersom jag är hemma redan ikväll. Men har annat att fixa med och så, måste ju även hinna träffa mina vänner ordentligt, jag åker ju fan om en vecka och blir borta i hela fyra veckor! Det jag skrev om i inlägget "I feel sad" har löst sig, ska fo bo med fler svenskar, tack och lov. Vet dock inte vad de heter o så, men det blir nog bra! Om en vecka är jag framme nu, shit är så nervös va, men allting känns annars positivt! Fick reda på en till bra grej om resan nyss, vi kommer nämligen ha tillgång till gym på skolan tydligen, så någon elin i större format ska inte komma hem! Samma eller mindre ska det bli, så det så!!!!

Imorgon borde jag åka till Göteborg, får se om någon vill följa med mig annars får jag helt enkelt överleva utan en ny bikini, vilket hade varit lite jobbigt... Så, håll tummarna för min skull att någon är på imon! Pussar //Elin

i feel sad..

Fan! Risken finns att det inte blir något USA för mig.. Har blivit förflyttad till en annan värdfamilj, och jag vet inte om det bor någon mer svensk där. Gör det inte det så tänker jag inte åka, fyfan för o bo själv .. Helvette också! Allt som verkade så bra! Men får hålla tummarna på att det bor fler svenskar i samma familj.. Ååååh, vad fan händer annars med min sommar? ´

ett mirakel

Hallå kära blogg! :D Eller nåt i den stilen .. Igår blev det ingen uppdatering, hela dagen spenderades med min Anna. Vi handlade lite i vårt kära Alingsås, sen kollade vi på film, "I taket lyser stjärnorna". Den var sjukt dålig! Sen dampa vi o prata o promenera såntdär som vi brukar göra.. Myspys!  Även idag har vi hunnit med att vara i vår lilla Alingsåsstad och handlat lite. På dessa dagar har jag faktiskt köpt mig fem par örhängen, fyra par trosor, två par nagellack och ett acnemedel. Inte illa pinkat, så säg? ;D

Acnemedlet är väl iförsig mest sorgligt, vaknade en morgon och hade helt plötsligt hela pannan full av finnar :s Skitskumt, och de vägrar försvinna! Fattar ingenting! Men jaja, så är det... Får hoppas att mitt nya acnemedel funkar, bara! 
 Vad kan jag mer berätta? Jo , att vi har ätit italienskglass nu i två dar i rad (a) SÅ JÄVLA GOTT!!!! Min nya favoritglass kan jag säga, slår till och med Ben&Jerrys alltså!

O vet ni vad?! Ett mirakel kommer ske nu alldeles strax, JAG SKA STÄDA MITT RUM! Amazing, inget jag gör direkt ofta, haha! Sen blire träning, och efter det Harry Potter & Fenixordern med Alex o Anna. Myspys! Så tråkigt väder nu, så då passar det bra med film! Snart kommer ju nästa Harry Potter, fedt nice ;D Haha. Är dock i USA när den kommer, men jag ska fan se den där på bio då! Orkar inte vänta ända till Augusti på att få se den, redan väntat två år sen den förra ju!!!

Så gott folk, nu väntar städning, wish me good luck ;D Puss! //Elin

pussbejbui!!

Denna brud spenderade jag gårdagen, och även det som varit av dagen med. Anna är bäst!

yeah

Snart kommer den, äntligen!

Elin ♥ kvällsdopp

Hejsan! Sitter här o har precis kommit hem efter att ha spenderat lördagen hemma hos min mormor. Vi åker dit då och då, det är alltid lika trevligt och vi blir alltid kvar hela dagen även om det inte är tänkt så. Kvällen avslutades med att mamsen och jag tog ett kvällsdopp i Stensjön! Mysig dag!
 
Även igår var det riktigt mysigt (jag och Anna åkte ju ut till Alexandra ute i skogen ;D) Vi tog ett kvällsdopp i nån sjö som jag inte har någon aning om vad den heter! I vilket fall som helst så var den galet varm, så vi badade ganska länge, skulle inte vara förvånad om det var närmare en timme. Superskönt! Sen hade vi det bara allmänt mysigt och slappt hemma hos Alex, det är ju det vi är som bäst på! ;) Nu orkar jag inte skriva mer, ska sova snart, men innan dess laddar jag upp några bilder!

mm
Såhär fint var det där vi badade igårkväll!

aa
puss
Snygga i turban efter badet.

hehe!
Väntade på att åka till mormor, tog lite poosebilder på Tussie och mig. Tussie verkar inte gilla att bli pussad? Haha, söt hon är!

mumma
Hos min mormor får man alltid gott att äta. Dagens fika såg ut såhär, så jääkla gott!!!!



psssttt! en grej till!
håll tummarna för att vädret blir bra på fredag i Skara! Då är nämligen planerna Skara sommarland! Guud, vad det kommer bli skojigt, bara vädret är fint så vi kan åka!

Puss och godnatt! //Elin

inköpt: lite småsaker

Tjoho bloggen, ännu en snabb uppdatering! :) Jag och Anna ska med bussen klockan 21.00 ut till Alexandra, och det är en halvtimme kvar så tänkte jag kunde berätta vad jag köpte idag på Allum. Det var mest praktiska saker som skulle inhandlas så det blev en del shopping på Apoteket; solskydd, solskydd för läpparna, en gel man tar när man har bränt sig & sminkborttagning. Köpte mig även en vit stor härlig t-shirt, perfekt att slänga på sig efter ett bad. Den köpte jag på H&M. Sist men inte minst köpte jag två saker på Indiska, en randig långärmad tröja för 70:-, och en rosa enkel klänning (129:-), perfekt en varm sommardag!
Såhär ser den ut. Ursäkta bildkvalitén!
mums!

Såhär ser den randiga tröjan ut. Jag vet, jag ser ut som vilken tjej som helst med den och korta jeansshorts, men jag tycker ju att det är snyggt, så...
hejhej!

Detta är förövrigt första egobilden i min blogg, grattis till mig, haha!

Nu ska jag snart knalla bort till stationen... Kommer bli en supermysig kväll med bad och chill! Alex och Anna är tamejfan bäst asså ;D Kram //Elin

klagan..

Hallo, inget långt inlägg på g, för är bara hemma en snabbis. Jobbat till tre, och åkte hem en sväng för att fräscha till mig innan jag åker till Allum och möter mamma!

Anledningen till att jag skriver detta inlägget är att jag måste få beklaga mig över värmen!!! Ja , ni läste rätt, men det är ju förfan ingen behaglig värme nu, det är äcklig värme! Helt klibbigt i luften, jag svettas fan hela tiden! Ingen idé jag ens försöker göra mig fräsch förfan, svetten rinner ju bara ändååå!! har precis duschat en kall dusch, men svetten började rinna efter typ tio minuter igen :s helt gaaalet! fyfan vad äckligt säger jag! BLÄ!

TACK FÖR ATT JAG FICK KLAGA LITE!

Hörs /Elin

trött elin uppdaterar...

Hallow, ska inte skriva mycket idag... Skittrött verkligen men tänkte det kunde vara trevligt med en liten uppdatering. Har ju skrivit varje dag nu i över en vecka, och tänkte det kan vara trevligt att fortsätta med det.. Idag var ju jag som sagt i Nyköping över dagen men det ska jag inte skriva något om..

När jag kom hem åkte jag däremot till Nolhagaparken för att ha picknick i gröngräset med mina underbara flickor Jossan, Alex o Anna. Härligt! Tog oss även ett kvällsdopp i Mjörn, galet skönt och jag kom hem därifrån alldeles nyss. Älskar sommarkvällar som denna! Tragiskt nog så dog min kamera innan jag hann ta några bilder, men jag bjuder er på två mobilbilder som jag tog lite snabbt på vårt kära Nolhaga! Hehe..

Mjaa, mer då? Imorgon är min sista jobbdag, sen ska jag till Allum med mammsen o köpa lite smågrejer inför resan.. Sen ska kanske jag tälta med Anna . Haha, jag hatar egentligen att tälta men av nån konstig anledning var det mitt förslag att vi ska göra det... Hmm? Får se hur det går!

Men nu bjuder jag er på två bilder!!!!

yeahmobil

Varsågoda, underbar kvalitet må jag säga! xD

mobilbildhej

På en kulle bredvid detta fina hade vi vår picknick! Mysigt eller vad?

Nu orkar jag inte skriva mer.. Är trött som fan, gick upp kl sex i morse!!!! En bra förklaring till det osammanhängande och konstiga inlägget! Ha de , så hörs vi! //Elin

två veckor kvar!

Om exakt två veckor åker jag till Usa! Jag längtar sjukt mycket just nu, kommer bli så jäkla nice så det är inte sant! Börjar dock få lite resfeber, smått nervös inför att flyga ensam men jag tror nog att det kommer gå alldeles utmärkt! Innan har jag varit nervös för vilka jag ska få bo med, men jag har pratat både med min värdfamilj och lite smått med två tjejer som ska bo i samma familj, och alla verkar jättesnälla så det känns ganska lugnt! Så nu läängtar jag mest bara efter att få komma bort från Sverige och träffa massa nya människor!  Kommer självklart sakna vissa, men flera av mina närmaste vänner ska ändå vara borta på annat håll under delar av tiden jag är borta, så förhoppningsvis missar jag inte så mycket här hemma heller, och det känns ju också gött, hehe!

Börjar även fundera så smått över packning... Tex. hur många skor man behöver för fyra veckor i Orlando? Känns som att jag mest kommer glida runt i mina bruna sandaler, men måste självklart ha med fler skor, men hur många? Och behöver man mycket koftor & tjocktröjor eller kommer det vara så varmt att man har kortärmat hela tiden?

Såntdär fudnerar jag då på , haha, jag vet att det är två veckor kvar och kanske liite tidigt att tänka på packning, men nu är det så att en del av mig är ett planerarfreak!

Nu fastnade jag här vid datorn fast jag inte skulle.. Ska ut o springa nu , o sen måste jag fixa inför morgondagen.. Puss på er!  //Elin

pool

Detta är baksidan av huset där jag kommer bo i fyra veckor. Inte helt fel med pool!

En eftermiddag på Lövekulle!

Hejhej , har haft ännu en underbar sommardag! Först jobb, sen åkte jag till Lövekulle och träffade Ida och Linnea. Där chillade vi i solen, badade och åt glass. Efter en stund kom några klasskompisar till Ida och Linnea med båt, så vi fick oss även en båttur! Jättehärligt, har tjatat i typ tre veckor om att jag vill åka båt och nu fick jag mig äntligen en tur! Väldigt kort dock, men härligt ändå! Önskar att jag hade haft kameran med, men det hade jag inte :/

Sen tog vi även en tur till stan där jag fick köpt en ny mascara. Tappade ju bort min förra en dag efter att jag köpt den , yeah, duktigt av mig!

Imorgon är jag ledig från jobbet, pågrund av tråkiga saker. Ska nämligen till Nyköping på begravning, inte alls kul. Men man vill ju ändå vara med såklart, så det är vad jag ska göra imorgon. Ska upp typ vid sex så ikväll blir det nog sova rätt tidigt... Innan dess väntar en springtur och lite film, måste även fräscha till mig något inför imorgon! Får se om jag orkar, fan jag bryr mig typ inte om mitt utseende längre. JAG ORKAR BARA INTE!!!! Nu vet ni...

Pusspuss , så hörs vi snart! //Elin

båt

Det var ingen sån här båt vi åkte med idag, men somsagt så hade jag inte kameran idag så det får bli en gammal bild.
Den här är tagen på Hälsö i helgen, båten är bara en random..

RSS 2.0