större header?

Tjotja! Har redan varit och träffat Sara och Christopher, det blev en kortis, för båda skulle iväg åt olika håll :p Tog bara en liten promenad, men det var trevligt! Gött att Sara är hemma igen, det är en härlig flicka det, haha. Synd bara att jag åker iväg om fyra dar, vi hinner ju inte träffas så mycket innan, men förhoppningsvis kommer vi ses även imon, då lite vänner kommer hit, vissa av de träffar jag inte mer på hela sommaren :(

har hunnit med att fixa lite med bakgrund & header nu också, det får duga sålänge, är inte riktigt lika mongo som den jag gjorde tidigare iallafall, :p Men vad jag inte förstår är varför den är så liten?! Hade velat ha den mycket större, om någon vet varför den är så liten kan väl den personen vara lite vänlig och tala om varför?!

Nu ska jag påbörja packningen, eftersom jag ändå inte vet vad jag ska göra ikväll. Orkar inte ta tag i nåt heller, regnet ösr ner :/ Bjuder er iallafall på en bild på SötaSara :D Den togs den 15 juni, på Annas födelsedag !:)

Pussar! //Elin

sötis!

Kommentarer
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

söt bild! Ska vi följa varandra via bloglovin'? :)

2009-07-13 @ 13:16:02
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

söt bild :)



tyck till om mitt utlagda sångklipp vetja! > http://anewkindofmetal.blogg.se/2009/july/2500-views.html#comment vore guld :)



- här hittar du till min youtube där du kan lyssna på mer och bl.a vårat band vi snart spelar in med! http://www.youtube.com/user/s0adlisa

stay update <3

2009-07-13 @ 17:18:02
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0