en bra dag!

Hejsan bloggen, idag har det varit en väldigt bra dag! Den började med jobb, sedan åkte jag till stranden (stranden och stranden, men bryggan iallafall) med Jossan o Anna, vattnet var hur varmt som helst! Sen var det bodypump som gällde, hur skönt som helst, var längesen sist! Sist men inte minst drog jag vidare till Hübinettarna som ordnat en liten maskerad, jättetrevligt! Hann dock inte klä ut mig, men som tur var så var jag välkommen ändå, hehe. Nu har jag precis kommit hem därifrån, och eftersom jag inte har något bättre för mig så tänkte jag ladda upp lite bilder tagna hos Hübinettarna!

snyggt

Frida och Linnea

puss!

Ida

sööt

Daniella

Emma

Emma

sötnos!

Linnea, jag tycker ni ska spana in hennes snygga bränna ;D Haha förlåt Linnéa men du vet att jag tycker du är snygg ändå!

Hehe, ja det var dom bilderna jag hade, tog inte så många och alla fick inte vara med på bild.

Nu blir det la typ lite teve, sen sova. Känns dock som att man är i en bastu när man är i mitt rum, så vi får la se hur det går med sovandet! I värsta fall lägger jag mig i källarn! Fan, borde köpa mig en fläkt! Aja, ha det gött så hörs vi snart igen!  //Elin

min måndag

Hallådär allihopa! Har suttit här en stund och försökt få iordning på headern, med hjälp av designadinblogg.se eller vad sidan nu hette, men den sidan hjälpte inte mycket. Jag förstår faktiskt iprincip ingenting! Så jag får väl leva med min fula blogg tills någon kan hjälpa mig... Menmen, det är så det är!

Idag har jag iallafall tillbringat eftermiddagen på Lygnared med Anna, Jossan och Alex. Det var riktigt roligt faktiskt! Vi badade, spelade strandtennis och solade. Underbart! Lygnared är ett fint ställe, faktikst! Fattar inte varför man inte är där oftare! 

Mina vänner var dock inte så kamerakåta, så det blev bara en bild på Alex o Jossan som äter melon!  Förutom stranden så har dagen bestått av jobb, man kan dock inte kalla det för att jobba egentligen. Det var bara fem barn på fritids idag så det var inte precis fullt upp.. Nu har jag bara tre dagar kvar på Lendahl, skönt men sorgligt, kommer sakna de goa fröknarna och de små glada barnen!

Ikväll händer inte mycket! Gör ingenting på vardagskvällarna nu när jag har jobb. Jag och Linnea pratade just om det förra veckan, att man faktiskt blir jättetrött av att jobba och behöver sin skönhetssömn! Haha, för att citera Linnea "det är jobbigt att vara en modern yrkeskvinna", haha ;D

Nu ska jag dricka upp min underbara apelsinjuice , och sedan blir det nog Beck tror jag. Det är "Mannen utan ansikte" på tv4 klockan halv tio, har sett den förut men har för mig att den är rätt bra?

Puss på er allihopa, så hörs vi mer i veckan! :D

mums

Alex och Jossan äter melon.

yeahh

Min nya drog! Så jääkla gott!

ha det bra //Elin

hur ändrar man header?

hade faktiskt varit ganska najs med en egen header. har gjort en som är ful som stryk men tänkte den kunde duga så länge.. bara att jag inte fattar hur man ändrar? Någon som vill förklara, kanske? Vore himla tacksam, puss! /Elin

BILDER IFRÅN HÄLSÖ

Här kommer lite bilder ifrån helgen på Hälsö!

promenad bland klippor

Gick omkring bland klipporna för att leta efter ett fint badställe.

solen är vacker

Hittade ett jättefint.

badabdada

Jag och Josefin badar.

våra fötter

Skuggan av våra ben.

försök till att fomra hjärta

Ett försök till att forma ett hjärta.. Funkade väl sådär men tycker bilden är fin ändå.

vi spelade fotboll

Vi spelade fotboll också.

badbada

Mera bad!

mat och tidning

Från andrakvällen. Grillad mat och tidningar.

solnedgång

Solnedgång, fick ingen bättre bild för vi blev bortjagade av fåglar..

vackert på kvällspromenaden

Såhär fin var himlen när vi tog en kvällspromenad.

fot och vatten

Fötter och vatten.

cool tomte

Avslutande bilden. Tyckte den var lite söt !

Tack Anna och Josefin för mysiga dagar, och även tack till Per och Pia som är så snälla och lånar ut Sviten bredvid.

//Elin

hemma från hälsö

tjoo, nu är jag hemma igen efter att ha varit på Hälsö/Öckerö sedan  i fredags eftermiddag! Det har varit supermysigt med sol, bad och grillning. BIlder kommer senare ikväll, när jag har lagt över dom på andra datorn.

Förutom sol, bad och grill har vi även promenerat en heldel, speciellt i fredags, men även igår! Härligt! Och vår frukost åt vi på klipporna varje dag, och vi grillade även på klipporna på kvällarna. Dock var det lite svårt att få igång grillen men vi klarade det ändå, fick lägga massa torrt gräs mellan kolen. Mitt tips är att ALDRIG köpa engångsgrillar på ÖB! Fy för dom! 

Har även blivit "förföljda" av några jobbiga killar, eller det kändes så iallafall. De var typ alltid där vi var, skitstörande! 

Menmen ska inte tjöta mer nu, bilder kommer somsagt ikväll! Puss //Elin  


jobb-lövekulle-trädgården

Hallååå everyone,
Idag är det  torsdag, och vad betyder det? Jo att det är fredag imorgon! Det betyder att sedan är det lördag och söndag som i sin tur betyder ledigt! Haha vilket snille jag är va?

Även idag har vädret varit underbart. Jag jobbat från 9-15,  sedan åkte jag till Lövekulle med Linnéa (http://guldgossar.devote.se) , det var trevligt. Där låg vi några timmar i solen och tjöta! Tog oss även ett dopp i Mjörn, första gången i år jag badat i någon annan sjö än Gerdsken. Men till helgen blir det bad i havet, ska nämligen  till Hälsö med Anna och Jossan imorn efter jobbet. Där ska vi stanna till lördag eller söndag, vi får se vad vi känner för. Kommer hur som helst bli superhärligt! Sola, bada, grilla! Yeaah! Soo, see you at sunday or saturday! Då har jag förhoppningsvis en del härliga bilder att bjuda på!

Tycker förövrigt att vi alla kan skänka lite tankar till min stackars syster, som legat i körtelfeber ända sedan tisdagen innan midsommar. Kommer förmodligen ligga sjuk nån vecka till.. Stackarn!

Nu ska jag ut o springa, sen blir det kolla film, "PS I love you" närmare bestämt, fick nämligen idag av min kära pappa. Eller ah, jag fick tidningen Plaza, och filmen fick man på köpet  (Tack för den pappa:D )

Fresten, vad föredrar ni , att bada i sjön eller havet? Den som orkar kan ju svara!

Pussar , / Elin

linne + trosor



passar väl egentligen inte jättebra in på kategorin "Elin shoppar", men jag köpte mig detta påvägen hem idag iallafall.


rre

Dålig bild, men tog den bara snabbt för att kunna visa . Detta är linnet och trosorna jag skrev att jag köpte i förra inlägget, somsagt båda från Ginatricot. Linnet är likadant som mitt blommiga fast med annat mönster & färg då, det är sjukt skönt!

Pojken i randig pyjamas

Hallåallihopa! Tro det eller ej, men soldyrkarn number one (jag..) kände faktiskt för en paus från solen, tänkte därför passa på att skriva ett inlägg i bloggen.

Idag skulle jag egentligen åkt till lövekulle med Linnéa efter jobbet , men hon skulle träffa sin pappa så det blev ändrade planer. Bestämde mig då för att ta en tur förbi Gina och köpa mig något, det blev ett linne (129:-) och ett par trosor (24:-), trosorna är egentligen ganska fula men dom var ju så billiga! Lägger upp bild på sakernai ett eget inlägg.  Åkte även förbi biblioteket, dit brukar jag aldrig gå, men bestämde mig för att åka in o låna en bok att ligga o läsa i solen. Det blev "Pojken i randig pyjamas", såg filmen för någon månad sedan och den är hur bra som helst, och SORGLIG! Har kommit typ femtio sidor, och en så länge är boken och filmen lika bra båda två! Rekomenderar därför alla både boken och filmen!

Ikväll blir det core intervall, sedan händer det inte mycket. Jag börjar redan klockan nio imorgon så ska ju upp redan vid sju, därför ska jag nog lägga mig hyfsat tidigt. Elinbehöversinskönhetssömn :'), haha. Nu ska jag ut i SKUGGAN och fortsätta läsa i boken, puss&kram , glöm inte smörja in er ;D //Elin


jjao

Såhär ser framsidan på filmen ut. SE DEN!!!

uppdate: boken är nu utläst och kan säga så mycket som att filmen är betydligt bättre, så ska ni antingen läsa boken eller se filmen så rekomenderar jag er att se filmen, den är hur bra som helst! Förvånansvärt nog är boken inte alls lika bra :/ Brukar vara tvärtom, men inte i detta fall. Puss //Elin

tänkte bara att ni kanske ville veta..

.. att jag har sett klart säsong två av desperate housewives nu! Säsong tre nästa! Pussaaaaar!


chill i solen

Helloo, ännu en underbar dag i solen med mina brudar idag. Har bränt mig på ryggen, men det gör ingenting för då känns det att det är sommar, haha. Jag hade inte kameran med idag, men vi tog bilder med Jossans , har dock inte dom, men kanske kan ladda upp några när jag fått dom, tror nämligen att de blev rätt härliga! Laddar upp två mobilbilder från dagen istället, dom har sääämst kvalitet, men ändå!

Har också fått bilder ifrån min värdfamilj i USA idag, på dom och på huset. Det ser helt underbart ut! Kommer bli fyra perfekta veckor tror jag, längtar hur mycket som helst! Började längta ännu mer nu efter att jag sett bilderna, det känns på något sätt verkligare efter det. Tänk liksom, vara borta från Sverige i fyra veckor! Det har iallafall inte jag varit förut. Förhoppningsvis kommer jag kanske hinna & kunna uppdatera bloggen ibland därifrån, så alla får ta en extra titt här den 15 juli till 12 augusti för att höra hur braa jag har det! :)

Men ska inte tjöta om resan mer nu, ett tag kvar ändå. Men när det närmar sig kan ni räkna med att jag tjatar grymt mycket, haha!

Nu ska jag kika på lite bloggar, sedan blir det förmodligen dusch och säng. Eller nej, det blir det kanske inte men.. Typ så iallafall, haha. Puss och kram! //ElinPelin

yeah

mobilbild.se.  Så här härligt hade vi det!

yeah

mobilbild.se mina chilltjejer, yeah i love you girls!

lovely weather

godmorr'n, solen lyser och jag ska iväg och jobba. Visst, jag får vara utomhus men man får ju bara bonnabränna! Dagar som denna får jag tänka på pengarna. Tycker egentligen att det är roligt, men känner mig inte jättepeppad!  Allt jag vill just nu är att åka till havet eller typ skara sommarland! Jaja! Jag har ju iallafall ett jobb, som dessutom är ganska roligt.

Måste göra mig iordning, puss!

(förövrigt firar min blogg en vecka idag, GRATTIS BLOGGEN! )

mumma

(bara en randombild, togs förra veckan nångång vid gerdsken. )


Äntligen riktig sommar!

Hallåhallå, just nu är livet ganska så härligt, för vädret är verkligen underbart! Strålande sol , runt 25 grader, HÄRLIGT!

Har haft två jättesköna dagar. Igår träffade Anna och jag Alexandra, som vart i Turkiet (tror jag nämde det i inlägget innan), vi strosade omkring i vårt Alingsås och bara pratade, mysigt! Men när vi i godan ro satt på trappan (den på torget, såklart), så kände jag något träffa mig i huvet! Kände med handen, och när jag tittade på handen var den helt brun! En jävla fågel hade bajsat diarrébajs i mitt hår! Det var verkligen så jäävla äckligt, åkte raka vägen hem för att tvätta håret kan jag ju säga! Fyfaaan !!! Menmen, dagen var bra ändå.. Kan bara tillägga att jag trodde att jag redan hatade måsar så mycket man kunde, men nu hatar jag dom faktiskt ännu mer!!!!

Menmen, nog om det. Idag har jag då jobbat som alla andra vardagar, och sen tog jag en glass på stan med Emma och Ida, kul att träffa dom, det var ett tag sedan! Sen åkte jag vidare för att träffa Anna och Jossan. Jossan hade jag inte heller träffat på ett tag, eller ah, typ en vecka men ändå! Vi chillade lite i det vackra vädret, trevligttrevligt!

Ikväll väntar en joggingtur och sen en Beck-film på tv4! :) See u later , puss!


puss

´Bild från igår. Strosar omkring lite i stan. Inte så härligt somrig bild , det hade precis regnat. Men det blev skönare sedan :)

cyklar

Bild från igår. Vi åkte och badade. (fast vi badade aldrig (a) , badade däremot idag, mitt sjätte dopp för iår)
Bilden är på våra cyklar, tänkte att Anna och Alex kanske inte uppskattar om jag lägger upp bikinibilder...


sunday morning (?)

Hallooooohallooo , har precis kommit in efter en härlig "morgonpromenad" (10-12 ungefär, är det en morgonpromenad?!), med min lilla älskling (tussie) och med Anna, det var väldigt skönt. Har även hunnit proppa i mig lite frukost (brunch?) sedan jag kommit hem, men inte mer än så.

Helgen har varit mysig, midsommar blev jättemysigt och trevligt hemma hos Anna. Det blev inte precis "partyparty" , det slutade nämligen med att vi bara var tre pers :p Men det var en jättebra midsommar ändå, jag har kommit fram till att man faktiskt kan ha kul även om man inte är många, iallafall kunde vi det haha!:) Sen igår var så åkte jag och Anna till Camilla, vi var sega alla tre så vi tog det mest lugnt, kollade på harrypotter och bakade en kladdkaka. Anna och Camilla tog sig även friheten att skriva ett gästinlägg på min blogg, läs inlägget under , haha . Hoppas alla förstår att dom är vääääldigt seriösa ;) haha.

Och vad händer idag då? Jo,  jag och Anna antagligen träffa vår lilla Alexandra, som kom hem från Turkiet igår. VÄLKOMMEN HEM ALEXANDRA! Hon lär vara brun som en pepparkaka den lilla skitungen, bild kommer, hihi ! 

Men nu ska jag hoppa in i duschen, pusspuss! Hörs! //Elin


er snykkk

Annapanna var såhär snygg på midsommar, hennes skjorta är underbar <3 Säjer inte vart den kommer ifrån för då kommer alla härmas, hahahahahahah :p lite wannabe-någon kanske? :)  Haha, söt är Anna iallafall ! :) <3

U-Elins flickor.

Hejsanhoppsan du lilla värld.
 
Elin är en mycket vacker, klyfftig, omtänksam och pålitlig ung dam i sina bästa år.
Hon skrattar som en glad smurf, och ser ut som en vacker sommardag.
Hon gillar diamanter, champagne, kinderägg, hennes enga hemmaspa och hon lämnar alldrig sin ***** lyxvilla.  
Har man en gång sätt elin får man henne aldrig ur tanken, hon sitter som fastklistrad på näthinnan dag in och dag ut.
Tro inte att vi är kompis med henne bara för att hon har allt det där man kan drömma om, pool, hemma spa, enorm garderob, FET plånbok, (bjuder alltid ) och en hud vid namn Tussi.
Hon kan tolkas som bortskämmd men nejnejj hur kan ni tro något sådant ?!

Minnen med U-Elin. (underbaraelin)
En gång i mitten av februari 14de för att vara exakt, kommer ut till brevlådan och får tag i en kryssnings billjett. Det står : från baby nr1, det var uppenbart vem det var... Elin, underbaraElin.
Vi drog iväg, till de fantastiska karibiskaöarna.

Tack för resan, det va den bästa alla hjärtansdag present vi någon sin fått !


ppååpåpö


( Tyvärr så är den bild av ''underbara'' elin inte helt sann, överdriven och fejkad påhittad på en kvart.
Men vi gillar dig precis som du är, hoppas du förstår de ! )

av två flickor.

Morgonuppdatering

Hejhej, besökarna ökar iallafall även om det inte är många ;D Haha. Sitter nu här i pyjamas och funderar på om jag ska göra mig ordning direkt eller ta en springrunda först? Får se hur det blir med det.. I vilket fall som helst ska jag träffa Anna senare, och ikväll blir det grillning hemma hos henne med lite andra människor. Inte värsta många, men några iallafall, så kanske man kan träffa fler sen. Vi får se hur det blir, känns som att typ alla är borta, både utomlands och runtom i Sverige? Dumma barn :p Men jag ska inte säga nåt om det , kommer själv vara borta minst 4 veckor av mitt sommarlov, ska ju åka till USA på språkresa den 15 juli-12 augusti, och sen hoppas jag även på  en tur till stugan över någon helg eller så, är även sugen på att åka ut till havet bara över någon natt eller så :)

Men jaja, nu ska jag ta och ta tag i dagen (?) Åt förövrigt världens godaste frukost, yogurt & müsli toppade med färska jordgubbar, och så två koppar kaffe till det! Mums!

Hur ska alla fira midsommar då? Kommentera om ni har lust!:)

Pusspuss, //Elin

faan

jag och anna säger faaaan!!!!!! Men inte till varandra för vi tycker om varandra väldigt mycket. Däremot till resten av våra vänner säger vi fan för vi tycker att de är dumma mot oss! Jag och Anna känner oss kränkta. Men som tur är har vi varandra och det kommer vi alltid ha. Kära Anna, nu kommer en fråga vill du gifta dig med mig? (jag förlåter dig anna, jag känner inte heller arne! och det finns ingen max blixt...)

puss!


Dagens

I brist på något intressant att berätta om gör jag en liten dagens!

Dagens låt: Let it be, versionen från filmen "Across the universe" bara för den är så himla fiin , ( http://www.youtube.com/watch?v=xMo-lLL2Pug&feature=PlayList&p=8034A75379E91D44&index=5, )
Dagens bästa: skön joggingtur i solen
Dagens sämsta: trötthet, regn
Dagens känsla: likgiltighet


Jordgubbar <3

mums

Finns det något godare än jordgubbar? Tror knappast det!!!
Pappa kom nyss hem med det , men tragiskt nog är jag så jävla mätt att jag inte vill ha.
Jaja, får bli senare, muums!
Puss från mig!

Lite bilder från Annas födelsedag

Hejhej, har precis lagt över lite bilder från kameran,  bla. från Annas födelsedag i måndags. Tänkte jag kunde lägga upp några från det!

yeah

Vi gjorde iordning med filtar, grill, osv på ekudden innan Anna kom. Såhär uppfinningsrikt dekorerade Sara i marsmallowsskålen;D

puss!

Vädret var underbart! Josefin poosar vid ett träd.

japp

Efter att Camilla anlänt med Anna grillade vi , sedan blev det tårta och presenter. Tycker själv att denna bild är mycket charmig, hahaha! ;)

Anna, hoppas du hade en bra födelsedag <3


Dagens inköp + lite annat babbel

Hejhej, nu är jag hemma efter dagens sysslor (?) eller vad man ska kalla det för. Först jobbade jag somsagt, och sen mötte jag upp Anna för att åka till Göteborg och shoppa lite. Fick tag i några basiclinnen, och det var ju bra! Slänger upp en bild på dom. Åt även supergoda mackor på Café Kosmos, om ni ska äta i Gbg, gå då dit och köp deras toast med kyckling, mummmaaaa!!! 

Påtal om ingenting så är det veckans sista jobbdag imorgon, för på fredag är det ju midsommar, wohoooo, då blir det förhoppningsvis skojskojskoj :D:D:D Det ser jag fram emot! Med det avslutar jag detta inlägg, pusspuss! //Elin

jaa

Mina linnen som från vänster kommer från Bikbok, Indiska, H&M och Gina.
Ovanpå ligger ett läppglans och en pudersvamp eller vafan det heter, som också köptes idag, båda från H&M för att jämna ut priset på linnet, hehe!

Godmorgon!

Tänkte jag kunde slänga in ett litet inlägg eftersom datorn ändå står på. Ska nu snart iväg och jobba , och sen bär det av till gbg med min kära Anna, som förövrigt fyllde år i måndags, grattis i efterskott! I gbg är tanken att få tag på några linnen, behövs nu till sommarn!
Hörs ikväll, imorgon eller övermorgon, det återstår att se ;D Puss!! //Elin

Vad Elin gör sina lediga stunder :'>

<3

hallååthere, nu är jag hemma efter ett härligt träningspass, och känner mig faktiskt galet glad över att inte ha något planerat ikväll. Då kan jag nämligen vara hemma och titta på Desperate housewives! Det är den bästa serien någonsin, jag är så fast! Kollade igenom säsong ett på en vecka och är nu inne på mitten av säsong två. Målet är att kolla igenom alla innan sommaren är slut, och fortsätter jag i samma tempo som nu så kommer det gå alldeles utmärkt! Haha, man kan tro att jag sitter vid teven hela dagarna, men det gör jag inte, det är bara det att jag tittar varje ledig stund; på morgonen innan jag går upp ,på kvällen när jag ska sova, när jag äter... osv. Jag tror att alla som sett serien förstår mig ;D 

Såå , nu blri det en dusch, te och DHW <33 Bästa sättet att tillbringa en kväll utan planer! Puss från mig!  

Klass 9D <3

9D

I brist på annat förtillfället laddar jag upp en bild på min underbara  klass som togs på niornas bal för drygt en vecka sedan. Det är galet vad jag kommer sakna er allihopa! Kontakten måste hållas! Nu ska jag åka ner och träna, hörs senare, puss! //Elin

Jag gör det igen!

Jaha, då gör jag det igen - skaffar en blogg! Men allvarligt talat så tänker jag rätt ofta på att jag önskar att jag haft en. Men när jag väl har en så glömmer jag bort den, plus att jag aldrig har orkat uppdatera eftersom att jag har haft världens segaste datorer. Nu har vi dock köpt nya och därför tror jag att jag kommer lyckas behålla bloggen ett bra tag, underbart!

Vad kan man säga mer? För den som inte vet vem jag är kan jag berätta att mitt namn är Elin, jag är sexton år bor i en villa i lilla Alingsås. Precis gått ut nian, och börjar därför gymnasiet till hösten. Inte riktigt säker på vad som händer, men förmodligen blir det Samhäll-Internationell i Lerum. Men ska inte tjöta om det, för nu är det sommarlov och jag ska försöka att fokucera på det. 

Så, vad har hänt idag då? Inte mycket, har jobbat från tio-två och efter det åkte jag hem, åt lite, la mig i sängen och kolla på Desperate Housewifes. Är grymt fint väder ute, men det är för varmt och om jag tycker det så är det verkligen VARMT! Det är så himla kvavt att det känns som att man är instängd i en burk!!!!! Tror att det är åska på g... Ikväll händer inte heller mycket, jag är galet trött! Ska träna om en timme och sen kommer jag väl typ ducsha och somna?! Kan erkänna att jag redan sovit lite nu efter att jag kommit hem (a)

Första inlägget är alltid lite segt, kommer bli bättre, och även ladda upp mycket bilder.

Ha det bra sålänge så hörs vi snart! xoxo. HAHAHAH! //Elin

RSS 2.0